Powered By Blogger

utorak, 19. listopada 2010.

Zlatna Plaketa za najbolju knjigu


Pred brojnim posjetiteljima, 18. listopada u Galeriji Muzeja Moslavina u Kutini,  svečano je dodjeljena Velika zlatna plaketa za najbolju knjigu iz hrvatskog Domovinskog rata  za 2010. godinu.

Priznanje je primio dr. Vladimir Mičetić za knjigu "Ranjeni pejzaž", objavljenoj u nakladi tvrtke Spiritus movens d.o.o. iz Kutine.

Nagradu je već jedanaestu godinu za redom dodjelila Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR), a ovogodišnjem dobitniku uručio ju je Mladen Pavković, predsjednik UBIUDR (na slici N. Bahića) i član Prosudbenog suda, u kojem su još bili: dr. Hrvoje Šošić, Fabijan Lovrić, Mirjana Bahić i Josip Nakić – Alfirević.

Na svečanosti je među ostalim gostima, govorio je i  Davor Žmegač, gradonačelnik Kutine, koji je iskazao veliku zahvalnost Podravkinoj Udruzi na svem dobročinstvu što čini u korist nezaborava Domovinskoga rata, odnosno što neprestano podsjeća na stvaranje slobodne, samostalne i neovisne Hrvatske države.
Na natječaj, na kojem su mogle sudjelovati autori knjiga objavljenih od 1.listopada prošle, do 1. listopada ove godine,  pristiglo je 17 naslova. Pohvaljene su knjige: Nevenke Nekić "Burik" i Nenada Marinca "I nebo je plakalo za tobom".

N.Z.L.

Fotografije snimio: Nedeljko Bahić

 


20% Off Diamond Stud Earrings in 18k White Gold (1/2 ct. tw.) Enter code: OCTSTUDS


Buy N Sell Gold




Plus size maxi dresses




BrilliantStore.com...premier source for  all your battery needs...

Nema komentara:

Objavi komentar