Powered By Blogger

petak, 1. listopada 2010.

Podravkašima povoljnije karte za mjuzikl


Glazbeno-scenski spektakl „Josip i kričave boje njegovih snova“ održat će se u petak 1. listopada, u dvorani Gimnazije „Fran Galović“.
Riječ je o jednom od najpoznatijih mjuzikla svih vremena za koji je glazbu napisao Andrew Lloyd Webber, a koji je na Broadwayu izveden preko 700 puta. „Josip i kričave boje njegovih snova“ je biblijska priča ispričana na vrlo neobičan način - šarenim bojama i s puno glazbenih stilova. To je zabavna, topla, duhovita i romantična predstava međunarodnog kazališta CornerstoneArts u kojoj će uživati cijela obitelj. 
Predstava će se odigrati na hrvatskom jeziku, a u njoj glumi i pleše 60-ak glumaca iz Čakovca, Varaždina, Zagreba, Koprivnice i Ljubljane uz korištenje više od 200 kostima koji dolaze iz Sjeverne Amerike.
Ovaj zanimljivi mjuzikl još neviđen u Koprivnici, Podravkaši mogu vidjeti po povoljnijim cijenama zahvaljujući KUD-u Podravka. Ulaznice za predstavu od 20 sati zaposlenici Podravke mogu kupiti po cijeni od 25 kuna kod tajnice KUD-a Ane Vranar  (interni broj telefona (interni broj telefona 1461 ili predbilježbama na e-mail (interni broj telefona 1461 ili predbilježbama na e-mail ankica.vranar@podravka.hr).
J.L.


4 Days Only At Campmor - 20% off Spyder Products with Code SP20 + Free Shipping



4 Days Only At Campmor - 20% off Spyder Products with Code SP20 + Free Shipping






Nema komentara:

Objavi komentar