Powered By Blogger

srijeda, 13. listopada 2010.

Obilježavanje Dana kruha


Na manifestaciji Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje, čiji je domaćin bila Koprivnica, svoje je pekarske i mlinske proizvode predstavila i Podravka.
Predstavnici škola u zavičajnim narodnim nošnjama na unikatnim ručno vezenim stolnjacima izložili su krušne proizvode i plodove zemlje svoje županije, a predstavili su i gotovo zaboravljena jela, recepte, ljekovito bilje i pripravke.

Svoj proizvodni asortiman pekarskih i mlinskih proizvoda predstavila je i Podravka koja je za svu djecu sudionike ovogodišnje smotre u Koprivnici osigurala i poklon pakete njihovih omiljenih proizvoda pod markom Kviki, Lino i Studena.

Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se svake godine tijekom listopada u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima, ustanovama za odgoj i obrazovanje djece s teškoćama u razvoju te ograncima i granama Udruge Lijepa naša.

Tom prigodom u Područnoj školi u Bakovčicama likovna sekcija „Podravka 72“ priredila je izložbu slika na temu kruha. Podravkini likovnjaci izložili su 23 umjetnička djela. U okviru obilježavanja Dana zahvalnosti, pozdrava jeseni i izložbi održan je i književni susret s Mladenom Kušecom.

30% OFF plus FREE Shipping




Free Personalization on Unique Gifts.  Ends 10/31/2010



BigelowChemists.com


Free Personalization on Unique Gifts.  Ends 10/31/2010

Nema komentara:

Objavi komentar