Powered By Blogger

utorak, 5. listopada 2010.

Promocija knjige 'Sanjalica', Kristine Mandić u podravskom Suncu

Zaborav je uvijek surova sutrašnjica i svi se muče da daju, da obećaju nešto što će ponuditi nadu.
Kristina Mandić rođena je 14.07.1973. godine u Bugojnu, gdje se školovala. Zbog ratnih okolnosti šest godina živi u Njemačkoj te se 1997. Godine vraća u Hrvatsku i doseljava u Koprivnicu.
Unatoč ljubavi prema poeziji bavi se i slikarstvom, prikuplja i obnavlja starine, dajući prostora svom živom stvaralačkom duhu da se izrazi. Članica je nekoliko likovnih sekcija.
Njezine pjesme nude neiscrpnu sumnju u sve. Njezin prijekor je i preklinjanje i optužba sa sanjalice koja nije zadovoljna viđenim.
Pretočena u stih preplašenost pruža, potiče kolebljivost na poslušnost, a namirisani izraz briše beznađe s krasnog životnog puta umjetnice koja je shvatila gorku studen obećanja neprihvaćenosti i ispunjenja patnjama i teškoćama može pronaći istinski mir u uzburkanosti mora kojim pliva. I Kristinina svaka pjesma je korak u nepoznato, ali svaki stvaralački korak nije korak u ništa.

Promocija Knjige ''Sanjalica'' će se održati 07. Studenog, 2010. u 17:00 sati u Podravskom suncu, u Koprivnici, na koju ste svi pozvani i dobro došli!







Annaslinens.com


Anna's Linens Banner






20% Off Diamond Stud Earrings in 18k White Gold (1/2 ct. tw.) Enter code: OCTSTUDS

Nema komentara:

Objavi komentar