Powered By Blogger

srijeda, 16. lipnja 2010.

Ljetna shema kulture u pivnici Kraluš


Fresh Organic Flowers                

Marijana Hegedušić, autorica


Ugodnu večer proveli su gosti na terasi Pivnice Kraluš, uživajući u dobroj ugostiteljskoj ponudi i recitalima koje im je priredila Marijana Hegedušić i njezini gosti. Naime, 15. lipnja u 19 sati u pivnici Kraluš održana je večer poezije i glazbe na kojoj su sudjelovali članovi Literane sekcije KUD-a „Podravka“: Božica Trnski, Branimir Dolenec, Milan Frčko, Ivan Picer, Katica Rajić, Božica Galinec i Marijana Hegedušić.

 Terasa ispred Pivnice bila je popunjena do zdanjega mjesta znatiželjnim gostima i ljubiteljima poezije i glazbe. Marijana Hegedušić je uspješna dugogodišnja, aktivna članica Literane sekcije, u nekoliko navrata bila je i predsjednica, a do sada je izdala i objavila nekoliko knjiga u vlastitoj nakladi, te je dobitnica nekoliko nagrada.


Na spomenutoj večeri Marijanini gosti počastili su sve prisutne recitalima iz autoričine knjige, naslova '' Dodirnuta vjetrom'' koju su ilustrirali Branimir Dolenec i Mato Toth, koji su ujedno i slikari te pripadaju članstvu Likovne sekcije „Podravke“. Za glazbenu kulisu pobrinuo se Željko Šarec prebirući žice po gitari

.

Na prigodnoj večeri kulture, prisutnim gostima se obratila tajnica KUD-a „Podravke“ Ana Vranar, koja je dodala kako su sve prethodne večeri koje su se do sada održavale jednom u mjesecu izazvale veliko zanimanje publike i gostiju te da će se nastaviti i dalje, nakon ljetne stanke kroz srpanj i kolovoz, a onda će se ponovo nastaviti u rujnu.




Anjolee.com Fine Diamond Jewelry Special Coupon Code ANJOLEE2

Save up to 20% on Unique Gifts at RedEnvelope



Save 25% off any purchase of $250 NOW at ExclusivelyWeddings.com, Coupon code: TGANA


                                                         


                                                


Fresh Organic Flowers

Nema komentara:

Objavi komentar