Powered By Blogger

petak, 18. lipnja 2010.

Izložba Likovne sekcije „Podravka“ u Lipiku


Chopinovom „Mazurkom“ koju je izvela učenica Maja na klaviru, bila je upućena dobrodošlica domaćina članovima Likovne sekcije "Podravka", te početak programa otvorenja izložbe. U sklopu tradicionalne kulturne manifestacije „Lipanj u Lipiku“, koji se već održava desetu godinu za redom, a na kojoj su već nastupili tamburaši i pjesnici KUD-a „Podravka“. Pred mnogobrojnom publikom, te ljubiteljima likovne umjetnosti, predstavila se 17. lipnja izložbom slika Likovna sekcija „Podravka“.


Maja u izvedbi Chopinove „Mazurke“
U prostoru Multikulturalnog centra u sklopu Knjižnice u Lipiku, na izložbi je sudjelovalo 33 autora sa toliko slika. Iscrpan osvrt o radu i na likovno stvaralaštvo članova Likovne sekcije, dao je Pero Markić. prof .

                                                               Mnogobrojna publika
Prisutnima se obratio predsjednik Likovne sekcije „Podravke“, Zvonko Koščak, koji je izrazio riječi zahvale upućene domaćinima na pozivu za sudjelovanje u programu kulturnih manifestacija „Lipanj u Lipiku“, te se osvrnuo na dugogodišnje djelovanje i dodao kako se bliži 40 obljetnica postojanja sekcije.


Marina Dvorski, Pero Markić, Zvonko Koščak, Antun Haramija

Programu otvorenja izložbe svoj doprinos dao je i Domagoj Švabek, svojim recitalom, a koji je i trenutni predsjednik Literarne sekcije „Podravke“. Izložbu je otvorio gradonačelnik grada Lipika Antun Haramija. U međusobnom darivanju, jedno svoje djelo domaćinima u znak zahvalnosti poklonila je tajnica i članica Likovne sekcije Marina Dvorski.

N.Z.L.

                                                        Domagoj Švabek sa svojim recitalom



 

                      468x60_Armark


                        Backyard X-Scapes


                        BikeBandit.com- Up to 38% Off of Michelin Tires



                                         


                       Gourmet Gifts from $19.99


                        New Customer Coupon

Nema komentara:

Objavi komentar