Powered By Blogger

ponedjeljak, 7. travnja 2014.

Podravkini pripravnici postali Lino višebojci


Nakon što su se upoznali s proizvodnjom Vegete, Belupa i mesne industrije Danica, Podravkini pripravnici obišli su i tvornicu Kalnik u Varaždinu.
S dugom tradicijom prerade voća i povrća u Kalniku koji se u sastavu Podravke nalazi od 1967. godine te današnjom suvremenom tehnologijom i visokim standardima koji se primjenjuju, pripravnike je upoznala direktorica Slavica Kolesar.
Pripravnici su potom imali priliku i za upoznavanje s jednim od najdugovječnijih i najuspješnijih projekta Podravke - Lino višebojcem.

Pridružili su se učenicima OŠ Bogumil Toni u Samoboru i postali dijelom jedne prelijepe priče. Navijačka atmosfera koje je stvaralo 1100 osnovaca i izuzetni sportski gosti - najbolji svjetski vaterpolist Josip Pavić, trofejni hrvatski rukometaši Zlatko Horvat i Stipe Mandalinić i trener Boris Dvoršek ponijeli su i mlade Podravkaše. Plesali su i pjevali, birali najoriginalnije maske i najbolju navijačku skupinu, a njihova utrka u vrećama praćena padovima i komičnim pozama izazvala je salve smijeha i veliki pljesak u publici.
Pripravnici su sudjelovali i u podjeli Vafelade svim navijačima i tako iz prve ruke doživjeli pohvale za novi proizvod u Lino obitelji.
Njihov entuzijazam, angažiranost i veselje nisu ostali nezamijećeni, pa su partneri iz Sportskih novosti svim pripravnicima dodijelili desetku sa zvjezdicom.

Nema komentara:

Objavi komentar