Powered By Blogger

utorak, 29. travnja 2014.

Održano 6. „Cool okupljanje“


Podravka je već šestu godinu za redom u svojem gastronomskom centru "Štagelj" bila domaćin "Cool okupljanja". Događaj je to kojeg korisnici Coolinarike željno iščekuju cijele godine te prilika za susretom sa svojim online prijateljima.
 
Na ovogodišnjem okupljanju sudjelovalo je oko 150 gostiju iz raznih zemalja. Dio bogatog cjelodnevnog programa bile su i natjecateljske aktivnosti tijekom kojih su gosti imali prilike okušati svoje kulinarsko umijeće u pripremi jela s Podravka temeljcima, mariniranju jela s Vegeta marinadom, ukrašavanju Dolcelinih Cupcakesa i Muffina te izboru najbolje fotografije slastica.

Tijekom ugodnog druženja korisnici su mogli uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi koja je ove godine bila tematski vezana upravo za jela Podravine i Slavonije.

Većina ovogodišnjih gostiju redoviti su posjetitelji „Cool okupljanja“, a valja istaknuti da korisnici Coolinarike tijekom godine i samostalno organiziraju manja "Cool okupljanja" diljem svijeta.

„Kada se netko toliko puta vraća na Coolinariku ili na Coolinarikino godišnje okupljanje onda je to dokaz da radimo dobar posao. To znači da brinemo o našim korisnicima i njihovim potrebama jer im upravo dajemo proizvod kakav žele. Vodi nas ista strast, a to je strast prema kreativnom kulinarstvu i dobroj hrani“, istaknula je članica Uprave Podravke Jadranka Ivanković na ovogodišnjem „Cool okupljanju“.

Dugogodišnji član Coolinarike, poznat po nadimku Pinac, dojmove s „Cool okupljanja“ podijelio je na svom blogu na Coolinariki: „Trebao sam čekati šest godina, da konačno i ja budem u našoj velikoj obitelji i apsolutno me ništa nije iznevjerilo, dogodilo se ono što sam mislio da se događa, kad sam sa čežnjom iz New Yorka pratio vaša predivna druženja.“

Coolinarika.com

Podravkina kulinarska web stranica Coolinarika.com objavljena je 2003. godine, a prošle godine obilježila je desetu godina postojanja. Coolinarika.com prva je hrvatska, ali i regionalna društvena mreža na temu hrane i kuhanja sa 6,7 milijuna posjeta mjesečno, više od 120.000 registriranih korisnika, a raspolaže s bazom od preko 136.000 recepata. Ova popularna internetska stranica Podravki omogućuje izravnu komunikaciju sa svojim potrošačima, koji su ovdje pronašli svoj virtualni kutak za razmjenu recepata, slika hrane i kulinarskih iskustava.

Nema komentara:

Objavi komentar