Powered By Blogger

utorak, 29. travnja 2014.

Održana druga Korporativna konferencija Podravke


​U Umagu je od 23.-25. travnja održana 2. Korporativna konferencija Podravke, kojoj su prisustvovali Uprava i menadžment Podravke domaćih i internacionalnih tržišta.
Dvodnevna konferencija obilježena je temom „Sanja li Podravka veliko“ te što ćemo učiniti kako bismo rasli kao pojedinci i organizacija. Uz stručnu pratnju, za sudionike konferencije organizirane su kreativne radionice koje su iznjedrile brojne poslovne ideje i projekte na kojima će Podravka dalje raditi i razvijati ih u okviru svog poslovanja.
Konferencija je zaključena predavanjem prof. Gavina Wallbridgea, stručnjaka s područja menadžmenta i osobnog razvoja.
 
Valja istaknuti kako su osnovno obilježje i poveznica između sudionika ovogodišnjeg druženja u Umagu Podravkine vrijednosti definirane na prošlogodišnjoj korporativnoj konferenciji: Povjerenje, Strast, Kreativnost, Zadovoljstvo potrošača i Izvrsnost.
Na ovogodišnjoj konferenciji fokus je bio na implementaciji i komunikaciji vrijednosti koja će se nastaviti unutar cijele kompanije u narednom periodu kako bi vrijednosti zaista zaživjele u korporativnoj kulturi i postale poveznica među svim zaposlenicima.

1 komentar: