Powered By Blogger

petak, 11. travnja 2014.

Podravka na 17. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Dugogodišnja podrška koju Podravka svojim sudjelovanjem od samih početaka pruža Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, tradicionalno se nastavila i ove godine.
U razdoblju od 8. do 12. travnja zahvaljujući ovom jedinstvenom događaju Mostar je 17. godinu za redom mjesto susreta mnogobrojnih gospodarstvenika i predstavljanja značajnih poslovnih potencijala oko 700 izlagača iz više od 20 zemalja.
Nakon svečanog otvaranja Sajma, Olivija Jakupec, članica Uprave Podravke, Robert Fodor, direktor sektora JiE i Milan Šarlija, direktor Podravke u BiH uz druge predstavnike kompanije dočekali su i ugostili na Podravkinom štandu Ivu Josipovića, predsjednika Republike Hrvatske, Bakira Izetbegovića, predsjedatelja Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Dragana Čovića, predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i druge visoke uzvanike.

- Podravka je partner mostarskog sajma već punih sedamnaest godina, dakle od samih početaka. Bosna i Hercegovina je za Podravku izuzetno važno tržište, najznačajnije inozemno tržište, i ovdje se osjećamo u potpunosti kao domaća kompanija. Zbog toga, sasvim je prirodno da smo također prisutni i na svim događajima koji su važni za ovu zemlju. Riječ je o već tradicionalnom sajmu na kojem se okuplja sav poslovan svijet iz regije i šire, a našim prisustvom podržavamo Sajam i pokazujemo koliki značaj on doista ima, istakla je Olivija Jakupec, članica Uprave Podravke.

 Koliko je ovo tržište važno za Grupu Podravka potvrđuju i podaci da na tom tržištu Grupa Podravka ostvaruje oko 480 milijuna kuna prihoda od prodaje te zapošljava oko 400-tinjak radnika.

Svaki dan za vrijeme trajanja Sajma svi posjetitelji imaju priliku na Podravkinom štandu uživati u kulinarskom showu, naučiti i probati najfinije okuse raznovrsnih jela pripremljenih s neizostavnom Vegetom koje pripremaju Podravkini promotori kulinarstva.


U povodu predstavljanja gospodarstva Koprivničko-križevačke županije, ali i jačanja uspostavljene suradnje gospodarstvenika, Podravka je bila domaćin svečane večere u hotelu Ero u Mostaru. Večeri su prisustvovali mnogobrojni uzvanici koji su kroz svoje obraćanje istakli značaj djelovanja Podravke na bosanskohercegovačkom tržištu

Nema komentara:

Objavi komentar