Powered By Blogger

četvrtak, 6. ožujka 2014.

Godišnja skupština DVD-a Podravka



Podravkini vatrogasci prošle godine osposobili su preko 170 zaposlenika, istaknuto je na Godišnjoj skupštini DVD Podravka, održanoj u Kulinarskom centru Štagelj.

Sadašnjim i bivšim članovima te gostima i uzvanicima riječi dobrodošlice uputio je predsjednik društva Zlatko Vratić, a uz članove, predstavnike DVD-a Rasinja i Koprivnice, odazvali su se i predsjednik VZG-a Ivan Golubić te predstavnik područnog ureda DUZS Koprivnica Ivan Skec.
Nakon izbora radnih tijela skupštine, jednoglasno je prihvaćeno izvješće o radu i financijsko izvješće za 2013. godinu. Tajnik Vlado Tkalec naglasio je kako je tijekom prošle godine za gašenje požara i spašavanje imovine osposobljeno preko 170 zaposlenika. Od ostalih aktivnosti izdvojio je održavanje aparata za početno gašenje požara (preko 4000 komada), suradnju s Vatrogasnom zajednicom grada Koprivnice, snimanje filma o radu i djelovanju DVD-a, izložbu vatrogasnih eksponata te edukaciju pripravnika Podravke. Osim toga, u humanitarnom djelovanju Društva udruzi „Djeca leptiri“ donirana su financijska sredstva.
Na sjednici su prihvaćeni i novi plan rada, kojeg je predstavio zapovjednik Božidar Balija i financijski plan za ovu godinu. Plan predviđa ažuriranje svih bitnih podataka o društvu i članovima kroz aplikaciju „Vatrogasna mreža“. Tijekom mjeseca svibnja „Mjeseca zaštite od požara“ poduzimat će se pojačane propagandne i preventivne mjere zaštite od požara, redovno održavanje vatrogasnog spremišta, osposobljavanje zaposlenika te sudjelovanje u stručnim predavanjima iz vatrogastva.
Na kraju sjednice Zlatko Vratić uručio je plaketu DVD-a novim umirovljenicima Josipu Zrinskom i Stjepanu Ištvanu. (D.S.)

1 komentar: