Powered By Blogger

srijeda, 3. studenoga 2010.

Humanitarni koncert "Od srca srcu"


U dvorani koprivničkog Domoljuba u utorak 9. studenoga od 19 sati Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, organizira humanitarni koncert "Od srca srcu" za Bornu, Karla, Kristijana, Lanu, Leu i Marka.

Riječ je o maloljetnoj djeci Miljenka i Marijane Franjo (bivših zaposlenika Podravke) te Krešimira Cara i Katice Ledinski, koji su, na žalost, nedavno preminuli, a iza sebe ostavili djecu od 4 do 12 godina, o kojima sada skrbe skrbnici.
- Sav prihod od ulaznica bit će darovan djeci. Svjesni smo da to neće biti neki iznimno veliki iznos zbog relativno malog broja mjesta u dvorani, ali svi imaju šansu uključiti se u ovu humanitarnu akciju i pomoći sa svoje strane, kao što to činimo mi, ne pitajući čak jesu ili nisu njihovi roditelji bili sudionici hrvatskog Domovinskoga rata. Podravka je poznata po humanosti i mi jednostavno želimo dati svoj skromni doprinos, rekao je Mladen Pavković, inicijator koncerta i predsjednik UBIUDR.
Na koncertu će nastupiti: Krunoslav Kićo Slabinac, grupa Oldies Goldies i Vilibald Kovač.

Ulaznice se po cijeni od 50 kuna mogu nabaviti u Domoljubu i Šarenom dućanu te na dan koncerta na blagajni dvorane.

N.Z.L.


FootwearETC.com

Protect your family with BeAware PC software, $30 off retail price.


Get 10% off O'Neill sandals, shoes



Get 10% off new O'Neill girls styles

Nema komentara:

Objavi komentar