Powered By Blogger

ponedjeljak, 8. studenoga 2010.

Dokumentarna izložba fotografija - ''Da se ne zaboravi''


U Izložbenom prostoru koprivničkog Doma mladih, u srijedu, 17. studenoga u 19 sati, povodom 19. obljetnice okupacije Grada Vukovara, otvorit će se izložba fotografija s nazivom "Da se ne zaboravi – Vukovar", autora Mladena Pavkovića. Na izložbi će biti predstavljeno tridesetak fotografija u boji razrušenog grada, koje će nas još jednom podsjetiti na velike žrtve koje su podnijeli branitelji i stanovnici Vukovara, tijekom hrvatskog Domovinskoga rata.
To će biti dokumentarna, 62. u nizu Pavkovićevih samostalnih izložbi na temu Domovinskog rata.  Izložbu će otvoriti  Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije. Poseban gost bit će dr. sc. Matej Meštrić, dipl. ing. građ. koji je konstruktor vukovarskog Vodotornja, čija građevina je uspješno odolijevala i prkosila stotinama neprijateljskih granata koje ga nisu uspjele srušiti tijekom rata, te je tako posatao simbol obrane Vukovara i Hrvatske. U Programu otvorenja izložbe sudjelovati će Mješoviti pjevački zbor KUD-a Podravka, pod ravnanjem dirigentice Darije Kivač.
Organizator izložbe je Dom mladih ¸ i Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR). Izložba će se moći razgledati do kraja mjeseca.
N.Z.L.


Eco-Friendly Fragrant Evergreen Wreath Only $29.95 (was $45.95) from OrganicBouquet.com. Perfect for the Holidays! 300x250 Banner



Gourmet Olive Oil & Vinegar



Holiday Banners



Fall Flowers & Gifts from $19.99 + FREE Vase

Nema komentara:

Objavi komentar