Powered By Blogger

srijeda, 3. studenoga 2010.

Bogat program obilježavanja Dana grada


Otvaranjem izložbe slika Mije Kovačića u Galeriji Mirko Virius u Zagrebu u srijedu 27. listopada započelo je obilježavanje Dana grada Koprivnice koje će potrajati sve do 18. studenog.

Središnje događanje je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Koprivnice na kojoj će biti uručena ovogodišnja gradska priznanja, a koja će se održati na sam praznik, 4. studenoga. Istog dana u večernjim satima bit će obilježena 19. obljetnica odlaska „117. brigade“ na ratište, da bi sutradan bilo upriličeno otvorenje kabineta za senzornu integraciju u COOR „Podravsko sunce“ . Navečer su na rasporedu dvije glazbene poslastice – najprije u 18.30 u Domoljubu koncert komornog simfonijskog orkestra Kunstuniversität Graz, a zatim u 20.00 u Sportskoj dvorani Gimnazije „Fran  Galović“ koncert Gibonnija  pod nazivom„ Koprivnica grade moj“. Prema tradiciji uoči besplatnog koncerta bit će upriličen Orionov vatromet.

U subotu, 6. studenoga na Zrinskom trgu održat će se humanitarna prodaja jabuka za potrebe Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, a svoje djelovanje predstavit će brojne gradske udruge i stari zanati. Prateći nastupe djece, mladih i gradskog puhačkog orkestra građani će moći popiti kavu ili čaj kojima ih tradicionalno časti gradonačelnik. Tijekom dana održat će se Prvi plivački kup Grada Koprivnice, Višeboj hrvatskih branitelja, Prvenstvo Hrvatske za veterane u stolnom tenisu, za 18.00 zakazano je otvorenje izložbe slika Željka Mucka u  Galeriji Koprivnica, a u 19.30  koncert Miroslava Evačića i „Čardaš blues banda“ u Domu mladih.   

Tradicionalna međunarodna atletska utrka Grada Koprivnice, 32. po redu predviđena je za nedjelju 7. studenoga od 9 do 14 sati, a koncert Tamburaškog orkestra „Tomo Šestak“ u dvorani "Domoljub" započinje u 19 sati. Dan kasnije u istom prostoru od 19.30 slijedi Koncert KUD-a „Koprivnica“ svome gradu.
Iz bogatog programa valja izdvojiti i premijeru predstave Ludens Teatra „39 stepenica“ u Domu mladih Koprivnica u petak, 12. studenoga u 20 sati te promociju „Podravskog zbornika“ br. 36 u kinu „Velebit“ 16. studenog u 12.00.

J.L.

CollegeJersey.com


Women's Fashion Sale Buy Now - Styup.com


NetDetective-Email1

Nema komentara:

Objavi komentar