Powered By Blogger

četvrtak, 4. studenoga 2010.

Seminar „Zdrava hrana“ za Podravkaše

Prateći sve izraženiji trend u prehrambenoj industriji, Podravka je u suradnji sa Željkom Mavrovićem za dvadesetak zaposlenika organizirala seminar pod nazivom „Zdrava hrana“.

Seminar je održan krajem listopada u Sloboštini na Eko imanju Mavrović. Ukupno 22 polaznika (tehnolozi, marketingaši, agronomi) imalo je priliku čuti Mavrovićevo poslovno i životno iskustvo te saznati više o njegovim počecima, razvoju i danjim planovima na eko imanju. Također su doznali više o  proizvodima, ciljnim skupinama kojima se i na koji način obraća, zatim tehnologiji proizvodnje prirodnih namirnica, eko proizvodnji i makrobiotici.

Uz Mavrovića predavač je bio i Željko Herner, dipl.ing. agronomije, savjetnik za ekološku integriranu poljoprivredu pri Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Teme njegova izlaganja bile su Ekološki uzgoj žitarica, tehnologija proizvodnje, usporedba s tradicionalnom poljoprivredom, uvjeti i postupak za dobivanje eko certifikata, vrste žitarica koje se uzgajaju i kontrole kroz koje proizvodi prolaze tijekom raznih etapa prerade.
Ocjene seminara i rezultati analize upitnika zadovoljstva seminarom su izuzetno visoki pa donosimo i nekoliko dojmova.

Diana Janković, tehnolog specijalist:
-         Seminar „Zdrava hrana“ na Eko imanju Mavrović protekao je u ugodnoj atmosferi s vrlo zanimljivim i aktualnim temama o kojima su govorili Željko Mavrović, dipl.ing. Željko Herner i dipl. ing. Goran Mirković, voditelj Eko imanja Mavrović. Zanimljive su bile i informacije vezane uz ekološku poljoprivredu, uzgoj žitarica, uvjete i postupke za dobivanje eko certifikata, kao i obilazak eko imanja. Predavanje Željka Mavrovića o osobnom iskustvu i stečenom znanju u sportskoj i poduzetničkoj karijeri doživjela sam kao jak poticaj na odlučnost svakog pojedinca da uvijek radi u skladu sa svojom vizijom, da svojim djelovanjem stalno doprinosi stvaranju poticajnog radnog okruženja, što u konačnici rezultira razvojem i uspjehom kompanije u kojoj radi.
Izlet u Park prirode Papuk sa svojim nevjerojatno lijepim prizorima bio je još dodatna inspiracija i motivacija za stvaranje novih i zdravih kvalitetnih proizvoda, koje od nas očekuje tržište i naši potrošači.

Dubravka Blažek, marketing manager dječje hrane, kremnih namaza i snacka:
-         Bilo mi je zadovoljstvo prisustvovati seminaru „Zdrava hrana“  koji je na neki način kombinacija znanja i iskustva. Predavači  su nam prenijeli svoja  znanja o ekološkoj poljoprivredi, kvalitetnoj prehrani i tome kako stil života pridonosi uspjehu u poslu. Posebno zanimljivo bilo je čuti kako je Željko Mavrović svoje sportsko iskustvo spojio s eko proizvodnjom i sve to zajedno primijenio u praksi i  pretočio u svoje proizvode. U okviru seminara obišli smo eko imanje, a posebno me oduševio posjet Parku prirode Papuk-Jankovac.

V.I.






Make Them Feel Special With Free Ecards!




Mega Mini Spy Camera



Dekcell USB External Rewriteable DVD +/- RW Drive, DVD Burner

1 komentar: