Powered By Blogger

utorak, 7. rujna 2010.

Prva likovna kolonija članova likovne sekcije „Podravka 72“


Članovi likovne sekcije „Podravka 72“ u svojem dugogodišnjem postojanju i djelovanju sudjelovali su na brojnim likovnim kolonijama, ali sve do proteklog vikenda nisu organizirali „svoju“ koloniju.
Tako se na „Srednjem Bregu“ na obroncima Borovljana prošlog vikenda okupilo dvadesetak umjetnika u klijeti predsjednika sekcije Zvonka Koščaka, a crtalo se po vlastitom izboru. Mrtva priroda, cvijeće, pejzaži… djela su koja će se naći u fundusu sekcije, odnosno KUD-a „Podravke“.     
Podravkina udruga slikara ugostila je i dvije slikarice iz Kloštranske udruge slikara. Na likovnoj koloniji sudjelovali su: Silvija Auer, Ljerka Bojovski, Marina Dvorski, Melinda Sokač, Vlatka Kordina, Danica Kuzel, Marija Stipan, Marica Jalšovec, Kristina Mandić, Brankica Radmanić, Radmila Bošnjak Kolarek, Zlatko Kolarek, Đuro Jaković, Alojz Horvat, Josip Gregurić, Zlatko Štrfiček, Zvonko Koščak, Darko Ožegović te Nada Markov i Slavica Pantelić iz Kloštranske udruge slikara.
Osim djela koja su nastala na ovoj koloniji, ovo slikarsko druženje dobra je prigoda i za međusobno upoznavanje i druženje ljudi koje povezuje isti interes.
A.V.









                                            SEPTEMBER Coupon



                                           SEPTEMBER Coupon


                                          CollegeJersey.com



                                           SpiritHalloween.com


                    Allergy Grocer Coupon Code: 468x60


                                            Toms.com


                                                                Save 15% on Hand-Dipped Gourmet Gifts at Shari's Berries


                                        TOMS.com

Nema komentara:

Objavi komentar