Powered By Blogger

petak, 4. ožujka 2011.

Uspješno odrađen I. modul razvojnog programa

U organizaciji Ljudskih potencijala održan je 25. i 26. veljače u Gastronomskom centru Štagelj I. modul razvojnog programa za direktore službi sektora Tržište RH. Osnovne postavke programa je profesionalni i osobni razvoj koji se zapravo međusobno isprepliću, a pretpostavka su postizanja viših poslovnih rezultata.
Što i na koji način oblikuje naš način doživljaja svijeta, ljudi i situacija; kako stvaramo percepciju; kako komuniciramo i što ona oblikuje; što nam čini ego, kako se razvija i manifestira; što uzrokuje stres i kakve ima posljedice…samo su neke od tema koje jesu i bit će obrađivane u daljnjim modulima. Sudionici dvodnevnog programa nisu krili zadovoljstvo:
- Konačno sam počela razmišljati o sebi, kako da smanjim bol u prsima i  fizičku iscrpljenost nakon dana provedenog na poslu. Edukacija zaista ima smisla jer mislim da nakon mentalnih vlastitih vježbi, postajem puno staloženija, a onda se manje trošim na neki način. Ono što je najbolje, nastojim to prenijeti na svoje suradnike – rekla je direktorica regije Dalmacija Davorka Jaić.
- Izuzetno sam zadovoljna treningom i drago mi je da je kompanija organiziranjem ovog treninga  pokazala koliko joj je stalo do zaposlenika. Pružena nam je prilika da naučimo i usavršimo određene vještine, spoznamo sebe i druge oko nas, a samo o nama ovisi uspjeh ove radionice. Jako se veselim i s nestrpljenjem očekujem nastavak jer vjerujem da će mi spoznaje i naučeno pomoć,i ne samo u svakodnevnom obavljanju poslova u kompaniji, nego i u životu uopće – ističe direktorica Službe Prodaja mlinarsko-pekarskih proizvoda Milica Petrić.
Kratko je program prokomentirao i direktor regije sjeverozapadna Hrvatska Boris Samaržija:
- Sadržaj govori koliko dugo nismo održavali edukacije ovakvog tipa te ih svakako treba nastaviti.
A direktorica regije Slavonija Jasmina Sabolić je rekla:
- Iako sam zamišljala da će ovaj naš susret biti u stilu već viđenih edukacija bio je pravi brain storming. Djelovalo je na mene tako da pokušavam neke stvari u praksi primijeniti, dovesti na nivo koji će biti zadovoljavajući za suradnike i mene osobno. Vrlo poticajno i nadasve poučno. U samo dva dana dotaknuli smo problematiku sveprisutnog EGA koji je ponekad ma koliko mi to ne željeli jači od nas samih. Kako bi sve podigli na višu razinu, prvenstveno sebe, a samim tim i odnose s drugim ljudima, ovaj vid edukacije je nužno potreban. Veselim se i željno iščekujem II. MODUL.

20% off BullyStick Sale at ValuePetSupplies.com!  300x250 banner



Discount Auction Deals


Online Dscount Auctions


Online Auctions

Nema komentara:

Objavi komentar