Powered By Blogger

nedjelja, 6. ožujka 2011.

Koprivnički prosvjedi u inertnom duhu

 Za spas Hrvatske države od loše Vlade i njihovog ropstva nad hrvatskom populacijom-građanima, okupila se nekolicina ljudi  u subotnjim večernjim satima, 5.veljače,  na  koprivničkom gradskom trgu, dajući svoj doprinos prosvjedima koji su organizirali mladi. Bio je to još jedan nastavak podrške Facebook organizatorima.  Mladima svaka čast, ali dobivao se dojam da su samo oni nezadovoljni. Primjetila sam vrlo zanimljivih sadržaja transparenata odnosno javnih poruka upućenih Vladi i HDZ-u, koje su nosili  mladi prosvjednici, tipa: 'Dolje Kosor, daj ostavku, ne želimo te'..'Izbori sada HDZ nikada..'Pozdrav iz Remetinca-2011'...
Promatrajući redosljed događanja, moram priznati da je sve izgledalo otužno i dosadno, a Policija je samo prozračila svoje odore. Prosvjednički  skup podsjećao je na neku priredbu usred grada na koju su došli roditelji za podršku svojim školarcima.  Ovom prilikom nisam mislila kritizirati organizatore, njima svaka čast, nego se pitam gdje su svi ti nezadovoljni građani da daju podršku prosvjedima, koje Kosorica sa svojim satelitima nemilo pljačka da bi potonji mogli uživati u blagostanju, a sve nezaposlene i one koji imaju posao gurnula  je na rub i preko ruba siromaštva. Pitam se da li su građani postali toliko inertni i otupjeli na postojeću situaciju, pa nemaju više snage boriti se s višeglavom Nemani. Ne mogu shvatiti Kosoricu i vladu, odnosno njihovo ponašanje i pitam  se kako ih nije sram ostati na vlasti, pokazivati se pred građanima, koji ih mrze i gledaju ih kao opake neprijatelje, koji ih bezdušno i bez srama nemilosrdno pljačkaju.  Iz moralnih i etičkih stavova Kosorica i njezini Sateliti, trebali bi dati ostavku, odmah. Sve su to jadnici koji nas vode u Sedmi krug pakla. Iza njih stoji Policija, koja je također u nezavidnoj situaciju, no niti njima baš ne 'Cvjetaju ruže?
Ne želim više čitati vijesti, te gledati TV- jer me političari iritiraju svojim bedastim frazama, citirajući, filozofe, umjetnike, pisce, teologe...  da bi ispali pametni, ustvari su glupi i ne maštoviti jer kradu tuđe misli i ideje, koje su naštrebali preko noći kako bi iskazali svoje rivalstvo po pitanju pameti među konkurencijom. Preporučila bih im da čitaju znanstvne knjige o Ekonomiji kako gospodarstvo izvuči iz krize, a ne da nam prezentiraju neke trivijalne Igrokaze, te  da nauče kako kreirati fiskalnu politiku za spas naroda i gospodarsva iz krize. Gadi mi se uopće više o tome pisati. Uz ovaj tekst priložit ću fotografije pa neka one govore same po sebi, jer je već sve rečeno. Ostala nam je samo patetika i višeglava Neman koja se neće maknuti s vlasti i koja jede svoju Djecu. Pitanje je do kada? Možda dok ne zvekne oružje?!

Scottevest Jackets


eSaleRugs.com Banner Ad 1

MusicFactoryDirect - Yamaha - BadAax


Organic Bouquet - Gifts for All Occasions

Nema komentara:

Objavi komentar