Powered By Blogger

srijeda, 29. prosinca 2010.

Na velikom blagdanskom koncertu nastupili brojni izvođači

Na velikom blagdanskom koncertu nastupili brojni izvo
U vrijeme nadolazećih blagdana koje je ujedno i vrijeme okupljanja, zajedništva, darivanja, dani su kada želimo provesti što više ugodnoh trenutaka sa obitelji i dragim nam osobama, prijateljima i svima onima koje volimo. To je vrijeme okupljanja, zajedništva i ljubavi.  
Organizatori Grada Koprivnice, uz potporu našega gradonačelnika Zvonimira Mršića, svoje građane počastili su blagdanskim koncertom na kojem su nastupili mnogobrojni izvođači. Koncert se održao navečer, 28. prosinca, u Športskoj dvorani Srednje škole s početkom u 19 sati.

Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.  Osim Puhačkog orkestra grada Koprivnice, pod ravnanjem dirigenta Tihomira Klaučeka,  nastupili su sljedeći izvođači: Praline & Fast Food, Ana Lice,  pjevački zbor Župe blaženog Alojzija Stepinca,  Marko Košutić, Ivana Jaklin,  Kvartet saksofona „Quadrophone,  Zgubidani,  KUD Koprivnica,  Plesna grupa Ola,la. Posebni ugođaj programu blagdanskog koncerta dao je glumac Nikola Novosel Miška, koji je publiku uveseljavao lucidnim šalama i dosjetkama. Cijelovečernji program bio je pod vodstvom simpatične voditeljice Davorke Draganić. Za sve posjetitelje ulaz je bio slobodan, kao poklon i prigoda svima onima koji su htijeli uživati u dobroj muzici, plesu i zabavi. Na kraju programa svim posjetiteljima  gradonačelnik Zvonimir Mršić uputio je toplu, prigodnu Blagdansku čestitku.






Nero 10 HD


Gourmet Foods At PastaCheese.com



Gourmet Foods At PastaCheese.com




Great Savings on College Essentials

Nema komentara:

Objavi komentar