Powered By Blogger

utorak, 4. svibnja 2010.

Uspješna prvosvibanjska roštiljada


Iako je tradicionalni i simbolični prvosvibanjski jelovnik uvijek sastavljen od kuhanog graha, kao primjerena hrana za radničku klasu, ovoga puta je ostao u sjeni bolje ponude, koju je za sve posjetitelje koji su došli na trg proslaviti Praznik rada pripremila Podravka. Lijepo vrijeme te dobro osmišljen program doprinijeli su uspješnosti ove manifestacije. Podravka se kao glavni organizator prehrane potvrdila još jednom kao vrstan kreator raznovrsne i primamljive ponude, za sve građane i njihove preferencije.

Najuspješnija je u svemu ovome bila roštiljada, što nam je potvrdilo strpljivo čekanje građana u redu za svježe pečene ćevape, jeger, pljeskavice i kobasice s roštilja, mirisi kojih su se razlijegali trgom i okolicom te im je zaista bilo teško odoljeti. Svi proizvodi koji su se našli na roštilju bili su od mesne industrije Danica, a veliki interes i broj prodanih porcija govori u prilog njihovoj kvaliteti.

Djelatnici Podravka Ugostiteljstva i Cateringa imali su pune ruke posla, brinući za svakoga gosta. Mogle su se kušati razne delicije iz ponude mesne industrije Danica, koje su za mnogobrojne posjetitelje pripremali Podravkini poznati promotori kulinarstva: Zlatko Sedlanić, Branko Takač, Mišel Tokić, Zoran Delić, Marko Peras, a desna ruka bili su im djelatnici Podravka Ugostiteljstva i Cateringa.

Po simboličnim cijenama prodano je više od 2000 porcija proizvoda s roštilja uz Podravka ajvar i čašu Studenca, a naviše se prodalo ćevapa. Prije početka koncerta Tonija Cetinskog, u samo pola sata degustirano je gotovo 500 porcija pilećeg paprikaša. Za najmlađe se pobrinuo medvjedić Lino, tako da su i oni došli na svoje, a mogli su se počastiti Čokolino napitkom.
N.Z.L.

Nema komentara:

Objavi komentar