Powered By Blogger

petak, 9. svibnja 2014.

Prva gastro prezentacija Podravke u Crnoj Gori

U organizaciji Voli kompanije, važnog poslovnog partnera Podravke u Crnoj Gori, održana je gastro prezentacija Podravkinih i Vindijinih gastro proizvoda u restoranu koji se nalazu u sklopu hipermarketa Super Voli u Podgorici.
U sklopu prezentacije organizirana je i degustacija slatkih i slanih jela koja su pripremali gastro promotori Podravke i Vindijini kuhari. Predstavnici horeca kanala u Crnoj Gori imali su priliku uživati u raznovrsnim jelima pripremljenim na brz i jednostavan način. Također, prezentacija i degustacija bili su odlična prilika za razmjenu poslovnih iskustava.

 Od kada Podravka posluje na tržištu Crne Gore, ovo je prvi put da je organiziran ovakav način prezentacije, a kao što je istaknuo direktor Podravke Podgorica David Habijan, namjera je da ovakve događaje u budućnosti Podravka organizira u kontinuitetu.

Uz predstavnike kompanija - Podravka, Voli i Vindija, na gastro prezentaciji je bila i ambasadorica Republike Hrvatske u Crnoj Gori Ivana Sutlić-Perić te brojni predstavnici medija.

Nema komentara:

Objavi komentar