Powered By Blogger

utorak, 13. svibnja 2014.

Predavanje o razvoju kategorije meal makersa pod markom Fant



U okviru pilot projekta „Znamo, dijelimo, rastemo“ manager kategorije Igor Šulj održat će predavanje na temu „Fant“.
Svi zainteresirani mogu se odazvati uz prethodnu prijavu, u ponedjeljak 12. svibnja u 13 sati u Podravkinoj kino sali.
Igor Šulj rođen je u Koprivnici, gdje je završio i opću gimnaziju te Ekonomski fakultet u Zagrebu (smjer Trgovina). U Podravki se zaposlio 2001. godine kao pripravnik u Marketingu (dodaci jelima) gdje je od product managera s vremenom došao do radnog mjesta marketing managera za tržišta Zapadne Europe i Prekomorskih zemalja. Također je vodio brigu o kategoriji meal makersa. 2010. godine prelazi na radno mjesto direktora Marketinga za kondimente, rajčicu, priloge jelima i umake, a tri godine kasnije vraća se u tim za Dodatke jelima na radno mjesto managera kategorije za Mješavine za pripremu jela (meal makersi – Fant, umaci, pire krumpir).
Cilj njegovog predavanja je kroz približavanje kategorije meal makersa pod markom Fant prikazati primjer razvoja kategorije u skladu s tržišnim trendovima s ciljem zadovoljavanja potreba.

Podsjetimo, poželjna je svaka konstruktivna rasprava koja vam može pomoći u boljem razumijevanju teme te shodno tome molimo sve zainteresirane da prije dolaska na predavanja ispune PREDANKETU (http://intranet/org/ULjP/Razno/ankete/Lists/PILOT%20PROJEKT%20%20FANT/overview.asp).
http://intranet/org/ULjP/Znanje/INTERNI%20PRIJENOS%20ZNANJA/Stranice/PRIJAVE.aspx
Predavanje je otvorenog je tipa i svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje:

Nema komentara:

Objavi komentar