Powered By Blogger

ponedjeljak, 5. studenoga 2012.

Više od 100.000 recepata na dohvat ruke u svakom trenutku


Omiljena kulinarska destinacija Coolinarika.com od danas je dostupna u Windows trgovini novog Microsoftovog operativnog sustava Windows 8.


Nastavljajući dugogodišnju uspješnu suradnju između Podravke i Microsofta, a u povodu izlaska novog operativnog sustava Windows 8, dvije su tvrtke pristupile još jednom zajedničkom projektu.

U hrvatskoj Windows trgovini od danas je moguće preuzeti i aplikaciju Coolinarika, razvijenu za korištenje na tablet i prijenosnim računalima. Na početnoj stranici aplikacije Coolinarika.com korisnici će u svakom trenutku moći naći recept dana, pretraživati recepte po grupama jela te naći popularne i najnovije recepte. Kod prikaza svakog recepta vidljive su sve informacije kojima je i inače opremljen sadržaj na Coolinarici – fotografija, uvodni tekst, koraci pripreme, sastojci, komentari, „tagovi“ te mogućnost pregledavanja kulinarskih umijeća drugih korisnika.

S obzirom na brojne mogućnosti pregledavanja i pretraživanja baze u kojoj se nalazi više od 100.000 recepata, Coolinarika aplikacija poslužit će kao korisna pomoć u kuhinji i biti pristupačan izvor ideja koje odgovaraju na vječno pitanje: Što danas kuhati?

Coolinarika.com već devet godina drži status omiljene kulinarske web destinacije, a trenutno je, prema Gemius Audience, na 10. mjestu najpopularnijih web-stranica u Hrvatskoj. Posjećuje ju preko 1,8 milijuna korisnika mjesečno, a bilježi više od 84.000 registriranih korisnika.

 
Suradnja Podravke i Microsofta započela je 1997. godine, nakon osnivanja Microsoftovog ureda u Hrvatskoj. Podravka je za svoj glavni poslovni ERP sustav 1999. godine izabrala Microsoftov operativni sustav Windows NT, koji se do današnjeg dana kontinuirano nadograđivao pa će tako Podravkine poslužitelje uskoro pokretati nova verzija operativnog sustava Windows Server 2012, dok će Windows 8 pogoniti radne stanice i tablet računala Podravkinih zaposlenika. Tijekom suradnje Podravka je implementirala razne Microsoftove proizvode i znatno unaprijedila svoje poslovne procese, a korištenjem nekih od njih i znatno smanjila troškove poslovanja.
 

1101_Chefs Brand Banner

1 komentar: