Powered By Blogger

ponedjeljak, 29. listopada 2012.

Razvojni centar procjene sektora Istraživanje i razvoj



U želji za kontinuiranim razvojem i procjenom kompetencija zaposlenika održan je razvojni centar procjene za sektor Istraživanje i razvoj, a pristupilo mu je ukupno 50 kandidata iz različitih službi i odjela.

Trodnevne radionice osmišljene su kroz niz vježbi koje su sudionici prolazili, a putem kojih se promatralo nekoliko ključnih kompetencija zaposlenika, koje će se razvijati usklađeno s ciljevima i strategijom novog sektora. Naglasak je upravo na razvoju ključnih kompetencija sudionika te usmjeravanju razvoja zaposlenika putem utvrđivanja potencijala svakog od njih, ali i definiranje potreba za specifičnim edukacijama.
Svi sudionici razvojnog centra imali su priliku dati i vlastite prijedloge za unapređenje razvojnih procesa te iskazati svoj inovativni i kreativni potencijal. U završnoj fazi razvojnog ICP-a svi kandidati, imat će priliku dobiti povratnu informaciju o postignutim rezultatima te dati vlastiti doprinos u definiranju smjernica za daljnji profesionalni razvoj tj. u definiranju razvojnih ciljeva i ključnih aktivnosti koje će omogućiti njihovu realizaciju.
Radionice i zajedničko druženje završili su u pozitivnom tonu, a navedeno je popraćeno i zajedničkim fotografijama.
262502_Gemvara Homepage
 
 
 
 

Nema komentara:

Objavi komentar