Powered By Blogger

utorak, 6. studenoga 2012.

Priznanja građanima u povodu Dana grada


Koprivnica je obilježila Dana grada, a na svečanoj sjednici u nazočnosti mnogobrojnih uzvanika, između ostalih članova Uprave Podravke, dodijeljena su javna priznanja Koprivničancima koji su dali poseban doprinos gradu.

Nagradu za životno djelo za izuzetna postignuća na području društvenog života Grada Koprivnice, a posebno novinarstva, primio je koprivnički novinar Ivo Čičin Mašansker. U svojoj bogatoj karijeri osim novinarstvom bavio se fotografijom, režiranjem i vođenjem različitih manifestacija. Uz to je bio inicijator i sudionik brojnih sportskih i kulturnih događanja, a na mjestu glavnog urednika lista „Podravka“ primio je 1969. godine plaketu za najbolje uređivani list radnog kolektiva u Hrvatskoj. Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Vesna Želježnjak uručila je nagrade i istaknutim građanima među kojima se našao i Podravkaš Zlatko Kišiček, koji je odlikovan Medaljom Grada Koprivnice za humanost i osobit doprinos na području dobrovoljnog darivanja krvi.

Svečanost je završila prigodnim druženjem uz Podravkine delecije koje su vješto pripremili specijalisti kulinarstva uz pomoć učenika koprivničke Obrtničke škole. ​


DBS_100x100_general.gif
Dr Scholls Logo
 
 
Shop Ziamond.com!

Nema komentara:

Objavi komentar