Powered By Blogger

srijeda, 10. listopada 2012.

Podravkaši pokažite svoju humanost


Mala i velika srca za Zorana naziv je humanitarne akcije koju priprema Društvo naša djeca Koprivnica.

 U suradnji s brojnim partnerima među kojima su Grad Koprivnica,Podravka, C&A, IANA, Srednja i Obrtnička škola, ZAMP, Udruga športske rekreacije podravskih studenata, tiskara Baltazar, Poslovni klub žena Alfa i Sonitus te pod medijskim pokroviteljstvom Glasa Podravine i Radio Drave, Društvo naša djeca organizira humanitarnu modnu reviju na kojoj će uz djecu i mlade, manekeni biti poznati koprivnički sportaši, liječnici, policajci, društveni djelatnici. Uz njih nastupat će dječje plesne i folklorne skupine, mladi glazbenici i plesni parovi, a poseban gost je popularni band Radio Luxemburg.

 Priredba će se održati u subotu 13. listopada u sportskoj dvorani Srednje škole s početkom u 18.30. Cijena ulaznice je 20 kuna, a prihod je namijenjen nabavi opreme za kupanje posve nepokretnog Zorana Petrića iz Koprivnice.
S obzirom da Zoranova majka Jasna radi u Podravki (Društvena prehrana), pozivaju se svi Podravkaši da se priključe ovoj humanitarnoj akciji.
Pokažite Jasni da nije sama, neka i vaše srce kuca za Zorana.
Ulaznice možete kupiti svakodnevno na blagajni Podravke, u trgovinama IANA i C&A te Šarenom dućanu. Svoje priloge možete usto uplatiti na posebni račun otvoren u Podravskoj banci br. 2386002-1510001303.


DBS Banner_9_120x60.JPG
 

4wd



Shop Ziamond.com!
 
 
221192_Mercury $55 Plan

Nema komentara:

Objavi komentar