Powered By Blogger

ponedjeljak, 24. veljače 2014.

Tatjana Neimarević iz Podravke najbolja je hrvatska tajnica u kategoriji velikih tvrtki

​Tatjana Neimarević, tajnica predsjednika Uprave Podravke Zvonimira Mršića proglašena je najboljom tajnicom Hrvatske za 2013. godinu u kategoriji velikih tvrtki. Ovo visoko strukovno priznanje dodijeljeno je Tatjani na tradicionalnoj nacionalnoj konferenciji poslovnih tajnika/ica, voditelja/ica ureda i administrativnih djelatnika održanoj u zagrebačkom kongresnom centru Antunović.
Izbor najboljih tajnica Hrvatske šestu godinu za redom organizirao je Časopis Poslovni savjetnik u suradnji s tvrtkom Heraklea koja je provela mystery calling - tajni kupci zvali su tvrtke, slali elektronske poruke tajnicam/tajnicima te im postavili razna pitanja tražeći informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje, a sve u svrhu pronalaska najbolje tajnice/ika 2013. godine. Cilj svega bio je utvrditi koliko su tajnice/ici ljubazne/i i snalažljive/i te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti i na kojim područjima.
U svom obraćanju na svečanosti dodjele nagrada Tatjana je zahvalila Poslovnom savjetniku u svoje ime, ali i u ime Podravke na iskazanoj časti dodjelom naziva „najtajnica“ u konkurenciji velikih tvrtki.
-Drago mi je da Poslovni savjetnik već godinama radi na afirmaciji tajničke struke i ukazuje na važnost tajničkog posla. Iskreno govoreći nisam se nadala ovom priznanju,ali sam sretna i ponosna što sam ga dobila i što ono dolazi u moju Podravku koja raste, razvija se i mijenja i koja intenzivno kreira klimu koja od svih nas traži najbolje. Jedna od vrijednosti koju gajimo i kojoj smo predani jest izvrsnost, a ovo je priznanje jedan od pokazatelja da smo kao kompanija na dobrom putu da u svim segmentima poslovanja pa tako i u tajničkom – težimo izvrsnosti. Zahvalna sam svom šefu, g. Zvonimiru Mršiću s kojim sam izgradila uspješan i ugodan poslovni odnos i svojim suradnicima koji me svakodnevno potiču i inspiriraju da širim djelokrug svog posla izvan granica službenog opisa i time težim dati maksimum u svom angažmanu. Oduvijek sam vjerovala da ništa ne pada s neba, a pogotovo ne nagrade i svjesna sam da iza ovog priznanja stoji trud- istakla je Tatjana.
S obzirom na veličinu grupe Podravka i poslove podijeljene prema organizacijskim cjelinama, Tatjanin posao je orijentiran prvenstveno na izvršenje zadataka koje pred nju stavljaju Predsjednik i Uprava. Svakodnevnih obaveza nije malo, odgovornost je velika, najvažniji poslovi su koordinacija predsjednikovih obaveza, amortizacija problema, preuzimanje organizacije zadataka na sebe, filtriranje i delegiranje zadataka na osobe unutar organizacije zadužene za njihovo izvršenje. Kako predsjednik Uprave ima brojne obaveze i Tatjanin posao je vrlo dinamičan, a njena brzina, točnost, organiziranost, snalažljivost, diskrecija i profesionalni odnos prema službenim informacijama vrlo su bitni. Pokazalo se da je to prepoznato i van kompanije.
Tatjana Neimarević lauerat je u kategoriji velikih tvrtki, dok je u kategoriji javnih institucija najbolja Vedrana Kovačić iz sindikata PPDIV, a u kategoriji malih i srednjih tvrtki Mihaela Miljković iz tvrtke Millenium promocija d.o.o..


Nema komentara:

Objavi komentar