Powered By Blogger

srijeda, 9. veljače 2011.

Najuspješnije pripravnice Kristina Jurić i Sanja Kelek, a najbolji mentor Hrvoje Puhalo

Na tradicionalnom susretu pripravnika i novih zaposlenika s predsjednikom Uprave Podravke Miroslavom Vitkovićem kojega su organizirali Ljudski potencijali okupilo se 30-ak pripravnika i njihovih mentora u Gastronomskom centru Štagelj. Tom prigodom predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković je rekao:
-     Kada vas vidim, ne bojim se za budućnost Podravke jer ste uspješno riješili ovaj prvi dio poslovnog života i smatram da je pred vama duga i uspješna karijera. Podravka je jedna od najžilavijih i najčvršćih kompanija, slobodno mogu reći, na svijetu, a kada govorim o toj snazi i čistoći Podravke, onda uvijek na prvom mjestu ističem ljude, zaposlenike, vas kao budući menadžment koji će upravljati kompanijom, a tek iza toga idu naši brandovi, naša kvaliteta i naši proizvodi.
Inače, unazad dvije godine Podravkini pripravnici su prošli vrlo zahtjevno educiranje unutar tvrtke pa su tako, između ostaloga, prošli kroz 18 različitih cjelina i tvornica te nekoliko edukacijskih programa. U strogoj selekciji izabrani su najbolji. U 2009. godini najbolja pripravnica je Kristina Jurić, a za 2010. godinu izabrana je Sanja Kelek. Najbolji mentor u prošloj godini je Hrvoje Puhalo.
Zahvalivši se na priznanjima i svojim mentorima koji su uvelike pomogli da budu najbolje te mogućnosti da uopće budu dio velike Podravke Kristina i Sanja su održale zanimljive pripravničke prezentacije kroz koje su pokazale i dokazale da nisu bez razloga izabrane za najbolje Podravkine pripravnice. (B.F.)


Get heart-warming, wintery, gourmet gifts at OrganicBouquet.com! Click Here!


Eco-Elegant Flowers, Gift Baskets and More at OrganicBouquet.com! Click Here!


Shop Now at FansEdge.com


Legal and Financial Resources


Gemvara

2 komentara: