Powered By Blogger

utorak, 26. ožujka 2013.

Podravka i A.T. Kearney započeli projekt „LeaNcO“

Podravka je prošli tjedan u suradnji s konzultantskom kućom A.T. Kearney započela projekt “LeaNcO” (Lean Concept of administration excellence) – odnosno razvoj lean koncepta za izvrsnost u administraciji.

Glavni cilj projekta je povećati učinkovitost i efikasnost procesa te time stvoriti dodanu vrijednost za Podravku.
„Ovaj projekt sastavni je dio programa restrukturiranja naše kompanije kojim želimo podići ukupnu efikasnost na višu razinu od dosadašnje te kako bi na taj način osnažili svoju tržišnu poziciju i oduprijeli se sve snažnijoj konkurenciji“ – istaknuo je predsjednik Uprave Zvonimir Mršić osvrćući se na započeti projekt.
Projekt će trajati osam tjedana unutar kojih će se optimizirati administrativni procesi, procesi analize izvještavanja te procesi vezani na područje Financija. Projekt je dio programa restrukturiranja koji vodi član Uprave Jorn Pedersen, koji je i sponzor navedenog projekta, a na njemu će raditi zajednički tim Podravkinih zaposlenika i A.T. Kearneya koji broji više od 35 članova.
Cilj programa restrukturiranja, a kojeg je dio i ovaj projekt, usmjeren je ka ostvarenju rasta poslovanja naše kompanije – izjavio je Jorn Pedersen prilikom predstavljanja LeaNcO projekta članovima tima.
Voditelj LeaNcO projekta je Marko Ranilović, a glavni članovi projektnog tima iz Podravke su:
■ Financije – Draga Celiščak, Julijana Artner
■ Kontroling – Mario Baburić, Dubravka Rehorović, Alen Novak
■ Ljudski potencijali – Jasenka Maltarić Dujnić, Ivana Majdančić, Slađana Petric
■ Informatika – Goran Međurečan, Jadranka Tolić, Krunoslav Matica
■ Korporativna administracija – Tihomir Dobrić
217424_ProFlowers - Send ProFlowers starting at $19.99Sa strane A.T. Kearneya projektni time čine Branko Žibret, Tomislav Čorak, Melanie Seier Larsen, Marko Derča, Nikola Vuković, Miloš Fidler i Emanuel Tutek.
GoalieMonkey.comOsim njih, za vrijeme projekta na raspolaganju će također biti i ekspertni tim Podravke kojeg čine: Davor Popović, Ivan Galović, Zlatko Ećimović, Zoran Bakliža, Dario Galinec, Nediljko Baričić, Gordana Periškić, Jasmina Ranilović, Maja Janach, Branka Perković i Marinka Akrap.
U ekspertni tim uključeni su i Srečko Debelak, Marko Murn, Hervé Collignon, Wayne Brown i Filip Glavan iz A.T. Kearneya.
Posvećenost projektu od strane Uprave i svih članova tima potvrđuje važnost projekta i opravdava definirano očekivanje uspjeha. Projekt će imati i nadzorni odbor koji je sastavljen od članova Uprave Podravke te senior konzultanata A.T. Kearneya. Nadzorni odbor LeaNcO projekta kontinuirano će pratiti uspješnost provođenja projekta te potvrđivati sve ključne korake s ciljem uspješne realizacije postavljenih ciljeva.


 

Nema komentara:

Objavi komentar