Powered By Blogger

petak, 15. veljače 2013.

Uskrsne aktivnosti 2013. godine

​Kako su dosadašnje akcije za vrijeme Uskrsa i Božića 2012. godine u koje ste se dobrovoljno uključili bile uspješne i od pomoći u radu naših prodajnih predstavnika i ostvarivanju ciljeva Podravke, nastavak aktivnosti planira se i akcijom „Uskrsne aktivnosti 2013.“.

Akcija će se provoditi u razdoblju od 2.3. do 30.3.2013. godine na području Tržišta RH, u Regiji sjeverozapadna Hrvatska i Regiji središnja Hrvatska. Cilj nam je zajedničkim snagama pomoći u promociji i poticanju prodaje Podravkinih proizvoda i time ostvarenju plana prodaje. Aktivnosti za koje ćete biti zaduženi i odgovorni su poslovi prodaje uz prim te poslovi placiranja odnosno punjenja polica.

U aktivnosti se mogu uključiti zaposlenici Podravke d.d. i Danice d.o.o.

Svi Vi koji želite doprinijeti svojim radom zajedničkim boljim rezultatima, imate priliku sudjelovati na način da se prijavite za ovu akciju. Svaku Vašu prijavu smatrat ćemo važećom te Vas molimo da prijavljene datume smatrate konačnim jer će se oni kao takvi koristiti i prilikom izrade plana. Vaša prijava bi trebala biti za minimalno dva dana.
Kako bi se uskladili svi poslovni procesi, mogućnost vašeg sudjelovanja potrebno je prije prijave usuglasiti s Vašim direktno nadređenim.
Sve zainteresirane pozivamo da se jave do 19.2.2013. godine svojim nadređenim direktorima, koji će nas obavijestiti o prijavi. Prilikom prijave potrebno je popuniti sve tražene podatke, na način kako je navedeno u obrascu. Prijave će objedinjavati poslovne tajnice, uz suglasnost direktora.

O rasporedu na prodajnim mjestima bit ćete obaviješteni nakon što prikupimo sve prijave. Točni termini odvijanja akcija bit će dostupni kod poslovnih tajnica direktora sektora. Tijekom cijelog razdoblja akcije radno vrijeme će biti definirano ovisno o potrebama prodaje, a evidentirat će vam se kao 8 radnih sati. Za rad vikendom dobit ćete slobodan dan. Prijevoz zaposlenika na aktivnosti bit će organiziran

Pridružite se uspješnom Podravkinom prodajnom timu i svojim radom doprinesite što boljim prodajnim rezultatima!

 
106715_Save at DrJays. Shop Now!




Hundreds of Products for Pennies

Nema komentara:

Objavi komentar