Powered By Blogger

četvrtak, 24. siječnja 2013.

Izložba cvijeća u Muzeju prehrane


 
Koprivničanci će i ove godine u sklopu događanja „Noć muzeja“ u Muzeju prehrane  Podravke moći razgledati cvjetne kreacije od desetak cvjećara.
“Noć muzeja” je dobro poznata  i već tradicionalana, kulturna priredba koju u svrhu popularizacije muzeja, osmu godinu zaredom provodi Hrvatsko muzejsko društvo. Zadnjeg petka u siječnju, a to je ove godine 25. siječnja, mnogi hrvatski muzeji bit će otvoreni do iza ponoći, i iz godine u godinu sve brojnijim posjetiteljima ponuditi besplatan ulaz i različite atraktivne programe.
Podsjetimo, prošlogodišnju Izložbu cvijeća u Muzeju prehrane samo na dan otvorenja posjetilo je 1600 posjetitelja, a do kraja trajanja izložbe još njih 500. Prema najavama iz Udruženja obrtnika Koprivnice, i ove godine možemo očekivati cvjetne kreacije desetak koprivničkih cvjećara, a jednu cvjetnu instalaciju priredit će i gosti iz splitske Sekcije cvjećara. Četvrta Izložba cvijeća bit će otvorena u petak, 25. siječnja u 17:30 sati u Muzeju prehrane, Starogradska bb. Toga dana moći će se razgledati do 24 sata, a u subotu 26. siječnja i nedjelju 27. siječnja od 9 do 19 sati. Ulaz je, naravno, slobodan. Pozivamo vas stoga, dođite i doživite vatromet boja i mirisa novih cvjetnih iznenađenja koja nam pripremaju koprivnički cvjećari.






ProFlowers - Send ProFlowers starting at $19.99

Nema komentara:

Objavi komentar