Powered By Blogger

srijeda, 1. veljače 2012.

Oglas koji vrvi atraktivnim ponudama je nemoralna Prevarancija

Oglas koji vrvi atraktivnim ponudama je nemoralna Prevarancija i pazite se tel. broja 060/523-641
Priča mi jedan mladi čovjek koji je okusio gorak okus ove priče: Kada sam išao provjeriti web stranicu na kojoj bi trebali biti svi oglasi i koja je navedena na sučelju fantomskog Oglasnika:  < www.dimb.hr> internet mi je ponudio sasvim neke nepoznate podatke, koji ne upućuju da ona uopće i postoji.
Radi se o sljedećem:  pazite svakako na prevarantski i sporni broj 060/523-641, koji će vam popaliti i zadnju kunu na mobitelu! Iza toga postoji stručna ekipa koja zna kako će vas zadržati na mreži da vam što više uzmu novaca: cijena poziva je 3,4 kn/min, 4,6 kn/min. Zakonski točnoi ispravno  regulirano.
Bacivši sumnju na ovaj prevarantski posao, koji funkcionira na ubiranju novca od ljudi koji nasjednu na atraktivnu poslovnu ponudu, nije u skladu s moralom i etikom već je valjda u skladu s recesijskim dobom ovoga vremena i šlamperajem zakonodavnog sustava.
Da se ovakvi  prevaranti pojave u Kini već bi im odavno bio sprovod ili bi ih nabili na kolac, drugo nisu niti zaslužili. Kod nas ispada da je sve legalno, zakonski i 'sjajno'.
Nadam se da će tekst u ovm retcima, a  koji su iskustvo jednoga mladoga tražitelja posla spasiti od prevarantskih ralja famoznog oglasnika,  koji prodaje maglu i dobro je naplaćuje.


 
Stop PC Crashes with WinZip System Utilities




Explore the world around you - Mathematica Home Edition


 The Container Store_Auto Organizers_125x125

Nema komentara:

Objavi komentar