Powered By Blogger

srijeda, 23. studenoga 2011.

''Plavo svjetlo'' u Molvama


''Plavo svjetlo'' u Molvama

Udruga željezničara slikara ''Plavo svjetlo'' iz Zagreba , 19. studenoga predstavila se izložbom slika u u Galeriji Molvarskog likovnog kruga. Ovo je bila uzvratna izložba na temelju prijateljskih odnosa po pitanju kulturnih zbivanja Molvi i Zagreba. Predstavilo se ukupno šesnaest autora koji su izložili trideset i jedno djelo. Izložba nije bila tematskog karaktera, već su na njoj dominirali različiti sadržaji i mediji.


Udruga željezničara slikara ''Plavo svjetlo'' iz Zagreba, sastoji se isključivo zaposlenika i umirovljenika Hrvatskih željeznica. Članovi su iz različitih gradova Hrvatske, Zagreba, Velike Gorice, Jastrebarskog, Samobora, Siska, Koprivnice, Varaždina, Otoka kod Vinkovaca, Đakova, Vukovara, Rijeke, Knina i Splita. Udruga je do sada održala 68 skupnih i pojedinačnih izložaba
svojih članova. Osim hrvatskoj likovnoj publici predstavili su se i na šest međunarodnih u Europi, ( u Francuskoj, Italiji, Belgiji, Njemačkoj, Mađarskoj i Češkoj Hrvatskoj). Izložbu je otvorio načelnik Općine Molvi Stjepan Fosić, slikare i njihova djela predstavio je Pero Markić, prof., o zagrebačkoj udruzi ''Plavo svjetlo'' govorila je Tanja Horvat,predsjednica,  te domaćin MLK-a Zvonimir Ištvan. Cijeli program otvaranja pratio je muzičkim nastupom ''trio Ištvan''. Izložba će biti otvorena do 11. Prosinca, 2011.
 Nada Zlatar Lukavski  

300x250

MusicFactoryDirect - Yamaha - BadAax

10% off O'Neill boardshorts, clothing

Nema komentara:

Objavi komentar