Powered By Blogger

petak, 1. travnja 2011.

Podravka i Blanka Vlašić potpisali ugovor o sponzorstvu

Podravkina izvorska voda Studena i dalje će biti uz najbolju svjetsku atletičarku Blanku Vlašić. Ugovor o sponzorstvu potpisali su danas u Koprivnici predsjednik i članovi Uprave Podravke Miroslav Vitković, Marin Pucar, Krunoslav Bešvir i najtrofejnija hrvatska atletičarka Blanka Vlašić.
Riječ je o desetljeće dugoj uspješnoj suradnji, a novim ugovorom o sponzorstvu Podravka, odnosno njezin brand Studena u sljedeće će dvije godine podržavati Blanku u njezinim novim sportskim dostignućima.
-Ne sumnjamo kako će Blanka i dalje uspješno promicati našu Domovinu diljem svijeta zahvaljujući svojim odličnim sportskim rezultatima, ali jednako tako i našu kompaniju koja je znala prepoznati najbolje. Čast nam je i zadovoljstvo što se naš brand veže uz Blankino ime jer riječ je o najboljoj atletičarki svijeta – istaknuo je predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković.

Blanka Vlašić kazala je kako je Podravka s njom od samih početaka njezine karijere te je stoga i uzajamno povjerenje tim veće. Svjesna je kaže, da je mladim sportašima teško nalaziti sponzore, a Podravka je u nju vjerovala kada nije bila tako veliko sportsko priznato ime.
-U najljepšim trenucima, ali i u onima kad mi je bilo najteže Podravka je bila uz mene. Od srca hvala Podravki i svim vrijednim ljudima koji pomažu da ova kompanija prepoznaje prave vrijednosti i krasi je epitet velike, sa srcem – kazala je Blanka Vlašić.
Studena je s razlogom odabrala upravo Blanku Vlašić da joj bude zaštitno lice jer riječ je o energičnoj, samosvjesnoj i šarmantnoj osobi što je i pokazala posjetivši zaposlenike Podravkine tvornice Juha i Vegete na njihovim radnim mjestima.
Obećala je kako uspješan nastavak suradnje s Podravkom podrazumijeva i njezin daljnji osobni sportski uspjeh jer ljestvicu je cilj podići još više.





Pearl Jewelry


Shop Green Bay Packers Super Bowl Champions Gear

4 Steps Landing page


Eco-Elegant Flowers, Gift Baskets and More at OrganicBouquet.com! Click Here!

Nema komentara:

Objavi komentar