Powered By Blogger

petak, 1. travnja 2011.

Blanki Vlašić Velika zlatna plaketa UBIUDR-i


Blanki Vlašić Velika zlatna plaketa UBIUDR-i

U koprivničkom Nautilusu gostovala je i najbolja atletičarka svijeta Blanka Vlašić. Bila je u društvu svoga oca i trenera Joška Vlašića. Povod je bila dodjela Velike zlatne plakete Blanki Vlašić Podravkine Udruga branitelja koju joj je uručio njezin predsjednik Mladen Pavković. Tom prigodom Pavković je naglasio kako je Blanka jedna od najistaknutijih hrvatskih "ambasadorica", jer već godinama diljem svijeta, osim što ostvaruje pobjedu za pobjedom, vrlo uspješno propagira i hrvatsku državu, a samim time i našu pravednu borbu za njezino ostvarenje. Branitelji su prigodnom Zahvalnicom odali priznanje i Jošku Vlašiću, jednom od najboljih trenera.
- Iako sam u posljednje vrijeme često primala priznanja i nagrade ova me posebno veseli jer dolazi od hrvatskih branitelja  koji su stvorili hrvatsku državu – rekla je najbolja športašica svijeta.
Blanku i njezina oca osobito je razveselio nastup poznatog etno pjevača Miroslava Evačića koji je otpjevao jednu podravsku pjesmu, dok je Branimir Dolenec darovao Blanki karikaturu na kojoj ju je nacrtao kako preskače za sada neostvarenu visinu od 2,10 cm.
- Svi nas pitaju kad će Blanka ostvariti taj rekord. Ne znamo! Ali ... nadamo se uskoro – kazao je Joško koji je Podravkinoj Udruzi branitelja kao mali znak pažnje poklonio veliku fotografiju Blanke Vlašić.



Flip Phone


Pearl Jewelry


Plus size style


Eco-Elegant Flowers, Gift Baskets and More at OrganicBouquet.com! Click Here!

Nema komentara:

Objavi komentar