Ulazak u 2014. godinu obilježila je još jedna u nizu aktivnosti gastro prodaje
koja je u poznatom dubrovačkom hotelskom resortu „Dubrovnik Sun Gardens“
organizirala prezentaciju asortimana Podravkinih proizvoda.
Cijela akcija odvijala se u koordinaciji voditelja gastro prodaje za regiju Dalmacija Dragomira Vukovića i voditelja kulinarstva Dražena Đuriševića, a veliki doprinos u organizaciji promocije dao je i trgovački predstavnik Neven Zečević. Naši promotori kulinarstva Zlatko Sedlanić, Mišel Tokić i Zoran Delić pripremili su bogat toplo hladni buffet u kojemu su prevladavala jela pripremljena sa Podravkinim proizvodima. Asortiman mesne industrije Danica, Podravkine juhe, konzervirani asortiman, Dolcelini proizvodi blistali su na izložbenom stolu hotela „Radisson blu“ koji plijeni svojom vizurom u Orašcu, malom turističkom mjestu pored Dubrovnika. Šef kuhinje Kevin Little koji je veliki dio svoje karijere proveo u hotelima diljem svijeta zadovoljan je prezentiranim i sigurno je da će nastaviti sa korištenjem dijela naših proizvoda. Proširivanje ponude kroz asortiman proizvoda za doručak svakako je jako bitna za šefove kuhinja koji vole prezentirati sebe i sam hotel kroz prvi dnevni obrok. Upravo zato razni okusi marmelada, Linolade, čajeva, Lino žitarice i Lino napitak pobuđuju interes na svakoj prezentaciji. Direktorica nabave Iva Alošinec Cas, koja se radom u drugim hotelskim grupacijama susretala s našim proizvodima, još jednom je izrazila zadovoljstvo razinom prezentacije i načinom na koji su to naši promotori kulinarstva odradili. Kako je i sama rekla nema nikakvih zapreka da se produbi direktna suradnja Podravke i Radisson blu hotela.
Cijela akcija odvijala se u koordinaciji voditelja gastro prodaje za regiju Dalmacija Dragomira Vukovića i voditelja kulinarstva Dražena Đuriševića, a veliki doprinos u organizaciji promocije dao je i trgovački predstavnik Neven Zečević. Naši promotori kulinarstva Zlatko Sedlanić, Mišel Tokić i Zoran Delić pripremili su bogat toplo hladni buffet u kojemu su prevladavala jela pripremljena sa Podravkinim proizvodima. Asortiman mesne industrije Danica, Podravkine juhe, konzervirani asortiman, Dolcelini proizvodi blistali su na izložbenom stolu hotela „Radisson blu“ koji plijeni svojom vizurom u Orašcu, malom turističkom mjestu pored Dubrovnika. Šef kuhinje Kevin Little koji je veliki dio svoje karijere proveo u hotelima diljem svijeta zadovoljan je prezentiranim i sigurno je da će nastaviti sa korištenjem dijela naših proizvoda. Proširivanje ponude kroz asortiman proizvoda za doručak svakako je jako bitna za šefove kuhinja koji vole prezentirati sebe i sam hotel kroz prvi dnevni obrok. Upravo zato razni okusi marmelada, Linolade, čajeva, Lino žitarice i Lino napitak pobuđuju interes na svakoj prezentaciji. Direktorica nabave Iva Alošinec Cas, koja se radom u drugim hotelskim grupacijama susretala s našim proizvodima, još jednom je izrazila zadovoljstvo razinom prezentacije i načinom na koji su to naši promotori kulinarstva odradili. Kako je i sama rekla nema nikakvih zapreka da se produbi direktna suradnja Podravke i Radisson blu hotela.
Nema komentara:
Objavi komentar