Podravkin Gastronomski centar Štagelj bio je mjesto održavanja zanimljive radionice organizirane za djelatnike osnovnoškolskih kuhinja Grada Koprivnice. Bila je to u stvari svojevrsna priprema za implementaciju Podravkinog pilot jelovnika - projekta jedinstvenih jelovnika osnovnih škola Grada Koprivnice kojega su Podravkini stručnjaci osmislili, a kuhari restorana za ovu prigodu i pripremili. Radionica je prvenstveno organizirana za djelatnike kuhinja, odnosno djelatnike izravno zadužene za školske obroke koji su se tako na najizravniji način mogli uvjeriti u kvalitetu vrijednosti samoga projekta Našli su se tu predstavnici OŠ Antun Nemčić Gostovinski, OŠ Braća Radić, OŠ Đuro Ester, COOR Podravsko sunce te Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice. O projektu jedinstvenih jelovnika za osnovne škole govorila je direktorica razvoja senzorike i nutricionizma Podravke Davorka Gajari. Ujedno je najavila i iduću radionicu koja će za cilj imati upoznavanje nastavnika i roditelja sa ovim pilot projektom.
Za sve učesnike radionice organizirana je i prigodna degustacija pripremljenih jela namijenjenih upravo za buduće jelovnike osnovnoškolskih kuhinja. Na kraju, u završnoj diskusiji djelatnici školskih kuhinja istaknuli su veliko zadovoljstvo ponuđenim projektom te budućom suradnjom s Podravkom.
Za sve učesnike radionice organizirana je i prigodna degustacija pripremljenih jela namijenjenih upravo za buduće jelovnike osnovnoškolskih kuhinja. Na kraju, u završnoj diskusiji djelatnici školskih kuhinja istaknuli su veliko zadovoljstvo ponuđenim projektom te budućom suradnjom s Podravkom.
Piše: Vjekoslav Indir
Snimka: Berislav Godek
Nema komentara:
Objavi komentar