Powered By Blogger

srijeda, 25. svibnja 2011.

U subotu biciklijada


 U subotu biciklijada

Za sve ljubitelje prirode, bicikliste i rekreativce Grad Koprivnica u subotu, 28.svibnja organizira „biciklijadu“. Kreće se u 10 sati s koprivničkog Zrinskog trga, a vozit će se 25 kilometara i to rutom: CENTAR – BAKOVČICA – STANKOV VRH – JAGNJEDOVAC – CENTAR. Svi koji žele biti sudionici moraju se prijaviti najkasnije do 26. svibnja na mail: nebojsa.kalanj@koprivnica.hr ili na broj telefona 048 654 844. (D.J.)





Home


srijeda, 18. svibnja 2011.

NOVO - Podravkin Gorički kruh od 600 g.

Poput sunca zablistao je ovih dana na policama novi Gorički kruh 600g. Privlačan vanjski izgled ovog kruha izdvaja ga iz niza specijalnih kruhova.
Zlatno žuta kora višestruko poprečno prerezana daje raspucani izgled i čini ga prepoznatljivim 

 Posebnost ovog kruha čini ga široka paleta od pet vrsta brašna. Pšenično polubijelo, crno i graham brašno daju ovom kruhu punoću okusa te rahlu I meku sredinu. Kukuruzno i raženo brašna produžuju uvijek željenu svježinu kruha.





 

Diamond Birthstone Jewelry


Greenies Mega Sale plus Free Shipping at ValuePetSupplies.com!  120x60 banner




Discount Auctions


Emerald Birthstone Jewelry

DEFRAGMENTIRANJE OSOBNOSTI

Naziv je tematske multimedijalne izložbe suvremenih hrvatskih umjetnika koji su jezikom osobnog  likovnog govora, nastojali odgovoriti na pitanja odnosa vlastitog/kolektivnog  sjećanja i njegove  čistoće/jasnoće. Pojam defragmentiranja preuzet je  iz terminologije računarstva, a kako živimo u vrijeme ubrzanog razvoja tehnologija, temom ''defragmentirane osobnosti'' Galerija  Koprivnica okupila je dvadesetak umjetnika s područja Međimurja i Podravine koji su istraživanjem, preispitivanjem i predstavljanjem dijelova vlastite  osobnosti prihvatili izazov osobnog defragmentiranja – sakupljanja i vraćanja u same sebe. Ovogodišnja tema Međunarodnog dana muzeja ''Muzeji i sjećanja – predmeti pričaju tvoju priču'' u trenutku u kojem živimo predstavlja društveni i kulturni izazov za muzeje, ali i za umjetnike  koji u svojim radovima također čuvaju sjećanja  i pričaju priče. U svojim recentnim radovima umjetnici čuvaju odraze vlastitog kulturnog nasljeđa, a Međunarodni dan muzeja prilika je potaknuti posjetioce da otkriju ili ponovo otkriju svoje vlastito i kolektivno sjećanje
                                                           (Draženka Jalšić Ernečić, 2011.)

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana muzeja  s osobitim zadovoljstvom pozivano Vas na  svečano otvorenje izložbe u 20:00 sati.

    DEFRAGMENTIRANJE OSOBNOSTI
   Subota, 21.05.2011 u 20:00 sati

 Galerija Koprivnica, Zrinski trg 9

Unique, Affordable Wedding Rings from Apples of Gold!



4Electronicwarehouse.com

 
Miami Beach Free Valet Parking Hotel Package



Military Rates 15% off and 2 Mojitos

ponedjeljak, 16. svibnja 2011.

Nova ponuda sladolednih kupova u Pivnici Kraluš



Nova ponuda sladolednih kupova u Pivnici Kraluš

Proljeće je svakako najljepše godišnje doba koje u nama snažno pokreće emocije te budi smisao za kreativnost i izražavanje, bilo po pitanju kulinarskih, umjetničkih ili društvenih aktivnosti. Potaknuti ovakvim momentima , maštovito osoblje Pivnice Kraluš osmislilo je za svoje goste i sve one koji će navratiti u Pivnicu, zasebnu ponudu pravih ''sladolednih perverzija'', koje će oduševiti zasigurno i najzahtjevnijeg gosta.
Sladoled je najomiljenija slastica, kako zimi, tako i ljeti. Vole ga svi, mladi i stari. Povijest sladoleda datira iz daleke prošlosti staroga Rima, kada je car Neron (37-68. god.) držao po ljetu snijeg i led u posebnim jamama koji su mu njegovi robovi u posudama donosili s planina, a koji mu je služio kao pravo ljetno osvježenje s dodatkom raznog voća i meda. Spravljao se i kod francuske kraljice Catherine de Medici te bio omiljena slastica dvorskih zabava i okupljanja. Sladoled  je prešao Atlantik u 18. stoljeću, gdje su ga britanski kolonisti odnijeli sa sobom u Ameriku te se tako receptura prenijela i na ostale krajeve svijeta.
U Pivnici Kraluš u novoj ponudi sladolednih kupova nudi se kvaliteta Podravkine distribucije Ital Icea, kreativnost, znanje te pristup zdravoj prehrani, sve odjednom. Sladoledne čarolije možete kušati i opustiti svoj hedonizam u novoj ponudi koja će biti aktivna od 10. svibnja pa tijekom cijeloga ljeta.
·         Sladoledni kup od vanilije s bučinim uljem i sjemenkama
·         Vrući sladoledni kup s preljevom od višanja
·         Voćni sladoledni kup s voćnim kompotom i preljevom od čokolade
Uvjerite se u neobičnu i kreativnu ponudu sladolednih kupova u Pivnici Kraluš!
NZL





Apples of Gold - Affordable Fine Jewelry!
Free Shipping on Orders of $75 or More at Bellacor!

Mother's Day


Sanyo HPSSG2 Mini Indoor Smokeless BBQ Grill $38.94


Campmor Sleeping Pads



AbeBooks Generic Banner 180x150