Powered By Blogger

ponedjeljak, 16. svibnja 2011.

Nova ponuda sladolednih kupova u Pivnici Kraluš



Nova ponuda sladolednih kupova u Pivnici Kraluš

Proljeće je svakako najljepše godišnje doba koje u nama snažno pokreće emocije te budi smisao za kreativnost i izražavanje, bilo po pitanju kulinarskih, umjetničkih ili društvenih aktivnosti. Potaknuti ovakvim momentima , maštovito osoblje Pivnice Kraluš osmislilo je za svoje goste i sve one koji će navratiti u Pivnicu, zasebnu ponudu pravih ''sladolednih perverzija'', koje će oduševiti zasigurno i najzahtjevnijeg gosta.
Sladoled je najomiljenija slastica, kako zimi, tako i ljeti. Vole ga svi, mladi i stari. Povijest sladoleda datira iz daleke prošlosti staroga Rima, kada je car Neron (37-68. god.) držao po ljetu snijeg i led u posebnim jamama koji su mu njegovi robovi u posudama donosili s planina, a koji mu je služio kao pravo ljetno osvježenje s dodatkom raznog voća i meda. Spravljao se i kod francuske kraljice Catherine de Medici te bio omiljena slastica dvorskih zabava i okupljanja. Sladoled  je prešao Atlantik u 18. stoljeću, gdje su ga britanski kolonisti odnijeli sa sobom u Ameriku te se tako receptura prenijela i na ostale krajeve svijeta.
U Pivnici Kraluš u novoj ponudi sladolednih kupova nudi se kvaliteta Podravkine distribucije Ital Icea, kreativnost, znanje te pristup zdravoj prehrani, sve odjednom. Sladoledne čarolije možete kušati i opustiti svoj hedonizam u novoj ponudi koja će biti aktivna od 10. svibnja pa tijekom cijeloga ljeta.
·         Sladoledni kup od vanilije s bučinim uljem i sjemenkama
·         Vrući sladoledni kup s preljevom od višanja
·         Voćni sladoledni kup s voćnim kompotom i preljevom od čokolade
Uvjerite se u neobičnu i kreativnu ponudu sladolednih kupova u Pivnici Kraluš!
NZL





Apples of Gold - Affordable Fine Jewelry!
Free Shipping on Orders of $75 or More at Bellacor!

Mother's Day


Sanyo HPSSG2 Mini Indoor Smokeless BBQ Grill $38.94


Campmor Sleeping Pads



AbeBooks Generic Banner 180x150

Nema komentara:

Objavi komentar